Jaaroverzicht 2019

Het is een lange tijd geleden. Mijn vorige post was het jaaroverzicht van 2018. En waar zijn we nu? Het jaaroverzicht van 2019. En dat was me een jaar. Een mooi jaar, met veel goede nieuwe belevenissen en gebeurtenissen. En een goed filmjaar! Zoveel mooie, fantastische en ontroerende dingen gezien.
Aantal gekeken films: 93
Waarvan in de bioscoop: 40
Voor nu is dit overzicht even genoeg. Ik zal vanaf nu weer meer recensies gaan plaatsen. Ik heb het schrijven gemist.

Wat vond ik van de films uit 2019?

Waardering: 5 uit 5.

Parasite (기생충)
Booksmart
Apollo 11


Waardering: 4.5 uit 5.

The Irishman
Once Upon A Time… In Hollywood
Avengers: Endgame


Waardering: 4 uit 5.

Klaus
Knives Out
Marriage Story
The Two Popes
Joker
Ad Astra
Midsommar
And then we danced
Rocketman
Pain and Glory (Dolor y gloria)
Leaving Neverland
Official Secrets


Waardering: 3.5 uit 5.

Downton Abbey
Spider-man: Far from Home
Anima


Waardering: 3 uit 5.

The King
Haunt
Yesterday
The LEGO movie part2 2: the second part
Fyre
IT Chapter two

One Reply to “Jaaroverzicht 2019”

  1. Hee Mieke, ik ben toevallig weer eens op je blog beland. Wat een handig overzichtje dit!! Ik kijk (veel te) weinig films en als ik dan eens een film wil kijken, kan ik moeilijk kiezen. Ik ga maar eens af op jouw expertise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *