Een maand lang elke dag bloggen

 

Je leest het goed, een hele maand bloggen. Elke dag. Ik hou dit blog redelijk oké bij, vind ik zelf. Ik post ongeveer elke maand wel een recensie of analyse. Zou dit vaker kunnen? Maar natuurlijk.

Ik weet ook dat ik redelijk lang bezig ben met een analyse of een recensie. Samen met het kijken van de film ben al zo 4 of 5 uur bezig. Elke dag een recensie of analyse gaat mij dus niet lukken. Bloggen is niet mijn baan, ik doe het voor de leuk. Ik schrijf om filmkijkers tips te geven over lastige films. Ik schrijf om het schrijven.

Wanneer wil ik beginnen met een maand lang bloggen? Van 1 mei tot 1 juni. Dat is de maand waarin ik vakantie heb. Natuurlijk heb ik al verschillende uitjes gepland, het is dus wel de bedoeling dat ik artikelen van te voren ga maken. Gelukkig heb ik al een paar artikelen in maak, wat typografische quotes geïllustreerd en wat foto’s gemaakt.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik ga bloggen omdat het moet. Ik wil wel kwaliteit op mijn blog behouden. Hoe ga ik dat doen? Hoe ga ik 31 dagen volhouden? Ik weet het nog niet, maar hou mijn blog in de gaten, dan kom je er later vanzelf achter.

potloodje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *