Posters van The Shining

Daar ben ik weer met The Shining.  Er is een nieuwe Facebook chainmail ding,  je krijgt een regisseur aangewezen van een van je vrienden en daar moet je dan je favoriete film van geven en ook weer op Facebook plaatsen. Anyway, ik kreeg Stanley Kubrick en ik had The Shining gekozen.

Ik kwam bij DeviantArt allemaal verschillende mooie posters tegen en ik dacht laat ik daar een mooie post van maken. Dus hier komen artistieke posters van The Shining gemaakt door artiesten op DeviantArt. Klik op de posters om naar hun pagina te gaan.

De officiële filmposter
De officiële filmposter
By FireLeviathan
Print
By O-nay
the_shining_concept_poster_by_chadtrutt-d31svzz
By Chadtrutt
By Amrabalais
Print
By Strongstuff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *