Maandoverzicht: juni 2015

Juni is een goede maand voor tv-series. (Ik kijk geen Game of Thrones).
Daarentegen kijk ik wel True Detective en Orange is the new black. Het derde seizoen van die laatstgenoemde is op 11 juni uitgekomen op Netflix. Bingewatch all the episodes!

enhanced-15976-1399096790-1

Gelukkig zijn mijn tentamens voorbij dus nu mag ik van mezelf pas beginnen met OITNB. Al ben ik meer benieuwd naar het tweede seizoen van True Detective. Het eerste seizoen was zo ontzettend spannend, zo ontzettend goed.  Maar het is goed dat het maar 1 seizoen was, net zoals het ene seizoen van Fargo. Daar komt ook nog een nieuw seizoen van uit dit jaar, maar ook dat zal een ander verhaal volgen. Ook dat seizoen was ontzettend fijn om naar te kijken. Met van die heerlijke aparte humor. Daar had True Detective dan weer weinig van.
Het nieuwe seizoen is, lijkt mij, ook te bekijken voor mensen die het eerste seizoen niet hebben gezien. Misschien ook wel leuker, dan ben je niet, zoals ik, elke scene en aflevering aan het vergelijken met het vorige seizoen.

Ik heb ook twee nieuwe dvd-boxen gekocht in de kringloop. Hotel Babylon en Sex and the City, beide seizoen 1, beide nog nooit gezien. Die staan nu te shinen in mijn kast.

Anyway, ik hou jullie op de hoogte van de Orange is the new black en True Detective.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *