Gekeken films en series in feb 15

Het is weer bijna maart. Ik was weer eens benieuwd welke series en films ik heb gekeken afgelopen maand, het bleken vooral veel series te zijn.

Infographic

6

7Deze maand heb ik mijn gratis Netflix maand gestart, ik kan je laten weten dat het erg verslavend is. Ik heb het eerste seizoen van House M.D. gekeken (22 uur), 3 afleveringen van Better Call Saul (3 uur) en nog wat afleveringen van Wilfred. Dat laatste begon als een vrolijke upbeat serie maar begint steeds duisterder uit te pakken. Ik ben benieuwd hoe dat verder gaat lopen, ik heb nog ongeveer anderhalf seizoen te gaan.

Død Snø

A ski vacation turns horrific for a group of medical students, as they find themselves confronted by an unimaginable menace: Nazi zombies.

Over Død Snø (Dead Snow, 2009) las ik heel veel goede kritieken op IMDb. En de kritieken hadden helemaal gelijk, het was een geweldige film. Het was spannend, goed geacteerd en ontzettend grappig. Het neemt allerlei horrorfilms in de maling door bijvoorbeeld alleen er op uit te gaan en de groep te splitsen. En niet te vergeten hoe goed de zombies er uit zagen. Død Snø staat nu op 2 van mijn zombie top-3 lijst en heeft daarmee Zombieland van de tweede plek gestoten. Alleen Shaun of the Dead staat nog op de eerste plaats, maar die film heeft niets te vrezen.
Ik heb gelezen dat deel 2 (heel niet origineel en daarmee juist heel goed bedacht: Død Snø 2) nog beter is dan het eerste deel.

Martin: [talking on his cell phone] Hello, 9-1-1? We’ve been attacked by what look like German zombies from the Second World War! And we set our cabin on fire by accident!

[Jerks phone away from ear]

Martin: “The bitch hung up on me!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *