Video: Must See Films analyseert Prisoners

Goedenavond.

No Film School heeft een uitstekend artikel geplaatst over de toevalligheden in films. Ze beginnen met de 30-minuten durende analyse van Prisoners, gemaakt door Must See Films.

exclusive-prisoners-uk-quad-poster-143946-a-1378290154-1000-750

Ik heb Prisoners gekeken met mijn vriend in de bioscoop. Het was veel beter dan ik had verwacht en echt een geweldige bioscoopervaring. Het is een erg ondergewaardeerde film en ik vind dat meer mensen Prisoners moeten kijken. De hoofdrolspelers (Terrence Howard, Jake Gyllenhaal, Hugh Jackman) waren uitstekend, maar ook Paul Dano speelde erg sterk. Sinds ik hem in There Will Be Blood heb gezien is hij een van mijn favoriete acteurs geworden. En wauw, hij was zo ontzettend goed in There Will Be Blood.

Hier de analyse van Must See Films.

Prisoners Film Analysis from MUST SEE FILMS on Vimeo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *