Mission Impossible: Semipossible

Hi there! De laatste film waarmee ik de Impossible week in ging: Hugo.
De eerste film waarmee ik de Impossible week afsloot: Django Unchained.


Hugo-2011

Toch geen slechte keuzes lijkt mij zo. Intussen is het alweer dinsdag, en ik heb nog maar één film gekeken. Toen ik de week begon dacht ik bij mezelf: ik ga de maandag gelijk 3 films achter elkaar kijken. Hoe mis was ik.
Ik heb me helaas niet gehouden aan het televisie kijken. Het was nou eenmaal een schaatsweekend, dat is altijd wel leuk om naar te kijken. Maar ik heb geen series en films gekeken. En daar ging het uiteindelijk om.

Ik heb het gevoel dat ik veel meer tijd over had. Dat klinkt als een cliché maar het is echt zo. Iemand vroeg waarom ik het niet langer dan een week wilde doen. Op zich zou ik het best redden merk ik nu, maar ik zou teveel moois missen. Django Unchained in de bioscoop gisteravond was echt een geweldige filmervaring. Hulde voor Tarantino, Waltz, Jackson en Robert Richardson voor de cinematografie. En dan geeft een leuk bruggetje naar Hugo, want raad eens wie de cinematografie deed voor Hugo? Robert Richardson. Great cinematography.

Django-Unchained-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *