Search and Rescue #2

Lezers komen vaak op mijn site als ze via google iets zoeken. Zo wordt er vaak gezocht op mulholland drive uitleg en Google verwijst die mensen naar mij door. Op die manier weet ik een beetje wat mensen het meeste willen weten als ze zoeken. Of als ze een midlife crisis hebben en tegen iemand willen praten. Of gewoon hele rare vragen stellen. Zie hier deel 1.

cassius of the twiluight volturi
Cassius is een naam die veel in de Romeinse tijd werd gebruikt. Twiluight slaat hier op Twilight, de meerdere films gebaseerd op de boeken van Stephenie Meyer. Ik denk dat hier niet cassius maar Caius werd bedoeld. In de Twilight saga is Caius is een van de drie leiders van de Volturi, een oude soort clan van vampieren.

afbeeldingen jurassic world

 

kenmerken fated innocent

Google geeft een mix van resultaten over de Koreaanse serie Fated to love you en de film Innocent Thing (2014)

trol op sterk water

cinemathema ’84
Cinemathema ’84: film noir; Amerikaanse misdaadfilms uit de jaren 40 en 50 is een catalogus van het cinemathema-festival in 1984, uitgegeven door Stichting Cinemathema, Amsterdam.
Dit is een specifieke zoekterm over film noir. Ik heb het genre film noir hier wel uitgelegd.

opgesloten in een kamer

Dit slaat hoogstwaarschijnlijk op het verhaal van de film Room waarin een zoontje samen met zijn moeder opgroeit in een kamer. Zie hier mijn recensie.

film richard gere ontmoet vrouw in trein verliefd

In Hachi: A Dog’s Tale speelt een trein een rol en speelt Richard Gere een rol. En een hond. Ik heb de film niet gezien, ik weet niet of hij verliefd wordt. Ook speelt Gere in I’m Not Here, daar speelt hij gitaar in een trein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *